Λύσιμο δέσιμο θεσσαλονίκη

Αποκομιδή Μπαζών Θεσσαλονίκη

Η υπηρεσία αποκομιδή μπαζών είναι μια ακόμη υπηρεσία από την ThessMetafores. Θέλεις να πετάξεις μπάζα και να απαλλαγείς από αυτά?
Σας απαλλάσσουμε από μπάζα, γκρεμίσματα αλλά και από υπολείμματα ανακαινίσεων. Αξιόπιστες υπηρεσίες με συνέπεια και κυρίως ασφάλεια.

Περισυλλογή Μπαζών

Για την περισυλλογή μπαζών ή το άδειασμα χώρων, ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με τον κατάλληλο εξοπλισμό αναλαμβάνει την “δύσκολη” δουλειά για εσάς. Προσεγγίζουμε πάντα με επαγγελματισμό και ταχύτητα κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.Φροντίζουμε για κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσφέρουμε λύσεις, τηρούμε απόλυτα το χρονοδιάγραμμα με άριστα αποτελέσματα, γρήγορα και πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Θέλετε άμεσα να πετάξετε τα μπάζα και τα υπολείμματα από την ανακαίνιση που πραγματοποιήσατε με οικονομία; Μπορούμε να σας δώσουμε λύση, οικονομικά και κυρίως άμεσα. Γιατί για εμάς η αποκομιδή – περισυλλογή μπαζών είναι παιχνίδι!

αποκομιδή μπαζών περισυλλογή μπαζών θεσσαλονικη

Οι ειδικοί και στην αποκομιδή μπαζών!

Είναι φυσικό επακόλουθο μετά από αναδομήσεις ή ανακαινίσεις κατοικιών & επαγγελματικών χώρων οι αποξηλώσεις δομικών στοιχείων. Όπως τοίχοι, πατώματα, πλακάκια, κουφώματα, ντουλάπια κτλ.

Ως συνέπεια των γκρεμισμάτων και των αποξηλώσεων είναι η δημιουργία μαζών από μπάζα.

Στην ThessMetafores αναλαμβάνουμε να πετάξουμε τα μπάζα, οργανωμένα και με αυστηρούς κανόνες ασφάλειας. Οι απαιτούμενες εργασίες ολοκληρώνονται γρήγορα έτσι ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος για περαιτέρω αξιοποίηση.

Θα μας βρείτε και στο Facebook