φορτοταξί θεσσαλονίκη thessmetafores

Φορτοταξί για μεταφορές σε όλη την Θεσσαλονίκη

Η μεταφορική ThessMetafores είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει άμεσα, με τις πιο οικονομικές τιμές.
Διαθέτουμε φορτοταξί, ιδιόκτητα μικρά φορτηγά, τύπου βαν για γρήγορες και φθηνές μεταφορές

Φορτοταξί ThessMetafores

Για τον επαγγελματία, τον ιδιώτη, τον φοιτητή, για όλους όσους χρειάζονται μεταφορές στην θεσσαλονίκη μικρών αντικειμένων άμεσα και οικονομικά.

Τα πιο φθηνά φορτοταξί στην Θεσσαλονίκη

Η ThessMetafores ανταποκρίνεται άμεσα και 100% με τις πιο φθηνες τιμές στο αίτημα σας. Διαθέτουμε αρκετά φορτοταξί ώστε να καλύψουμε άμεσα όλες τις ανάγκες για μεταφορές μετακομίσεις ή μικρομεταφορές σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Ψάχνεις μεταφορική στην θεσσαλονίκη για λίγα πράγματα? Θέλεις την μεταφορά μικρών αντικειμένων? Στην ThessMetafores  σας δίνουμε λύσεις με κατάλληλα φορτοταξί βαν. Για όλες τις μεταφορές, μικρομεταφορές και  μετακομίσεις μικρών φορτίων σε όλη την Θεσσαλονίκη φθηνά και γρήγορα!

φορτοταξί θεσσαλονίκη thess metafores

Τι είναι το φορτοταξί ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

Φορτοταξί είναι τα μικρά φορτηγά τύπου βαν. Λόγω του σχετικά μικρού όγκου μπορούν να κινηθούν εύκολα και κυρίως γρήγορα στους δρόμους του αστικού ιστού. Βέβαια λόγω του μεγέθους δεν συνιστώνται για μεγάλες μεταφορές ή μετακομίσεις. Αν πρόκειται για μεταφορές ή μετακομίσεις στην θεσσαλονίκη λίγων ή μικρών αντικειμένων είναι ο ιδανικός τρόπος.

Τι μεταφέρω με φορτοταξί;

Με φορτοταξί μπορείτε να μεταφέρετε τα πάντα! Η μόνη προϋπόθεση είναι να χωράει στα φορτηγάκια μας. Ενδεικτικά:

  • Μεταφορές επίπλων
  • Μεταφορές αποσκευών
  • Μεταφορές εμπορευμάτων
  • Μεταφορές οικιακών ηλεκτρικών συσκευών

ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ φορτοταξί;

Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τα αντικείμενα που μεταφέρετε. Συνήθως μια απλή μεταφορά ξεκινάει από 50€ και αφορά τη μεταφορά ένα με δύο αντικείμενα. (π.χ. έρχεται το φορτοταξί και έχετε την υποχρέωση να παραδώσετε τα αντικείμενα στον οδηγό επί του βαν. Στην εκφόρτωση παραλαμβάνεται τα αντικείμενα σας από το βαν.

φορτοταξί θεσσαλονίκη thess metafores

Η ThessMetafores μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα, γρήγορα, φθηνά και αξιόπιστα. Θα μεταφέρουμε γρήγορα και με ασφάλεια τα αγαπημένα σας αντικείμενα ή εμπορεύματα όπως:

  • Καναπέ, Κρεβάτι, βιβλιοθήκη, γραφείο κλπ.
  • Ψυγείο, Πλυντήριο, Ηλεκτρικές συσκευές.
  • Τραπέζια, πίνακες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ.
  • Μόνο κούτες (υαλικά, βιβλία, μικροπράγματα, μικροσυσκευές κλπ)
  • Και ότι χωράει στα φορτοταξί μας

Παράλληλα παρέχουμε και την νέα υπηρεσία “άδειασμα χώρων στην θεσσαλονίκη” όπου σας απαλλάσσουμε από άχρηστα και παλιά αντικείμενα. Έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο χώρο χωρίς σκουπίδια.