εύκολες μετακομίσεις με ανυψωτικά μηχανήματα θεσσαλονίκη

Aνυψωτικά μηχανήματα θεσσαλονίκη

Τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι εργαλεία έργου που χρησιμοποιούνται συνήθως σε μετακομίσεις για την ανύψωση οικοσκευών ή για την ανύψωση βαρέων αντικειμένων. Όπως για παράδειγμα την μεταφορά πιάνου.

Μεταφορά ή Μετακόμιση με ανυψωτικά μηχανήματα;

Σας δίνουμε τη λύση για τη μετακόμιση του εξοπλισμού σας. Σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους από τον 1ο μέχρι τον τελευταίο όροφο. Τα ανυψωτικά μηχανήματα μας φτάνουν πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος έτσι ώστε να μεταφέρουν με ασφάλεια από και προς το έδαφος οτιδήποτε χρειαστεί.

ανυψωτικά μηχανήματα
ανυψωτικά μηχανήματα θεσσαλονίκη

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ με ΑνΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΘεσσαλονΙκη

Τα άρτια εκπαιδευμένα μέλη της εταιρίας μας κάνουν τις μετακομίσεις στην θεσσαλονίκη “παιχνίδι”. Με τον κατάλληλο σύγχρονο εξοπλισμό αποτελούμενος από ανυψωτικά μηχανήματα έχουμε την δυνατότητα να: Ανεβάσουμε ή να κατεβάσουμε μικρά ή μεγάλα αντικείμενα (έπιπλα, κούτες, πιάνα, χρηματοκιβώτια, ψυγεία, πλυντήρια, air condition) με ασφάλεια και αξιοπιστία σε μεγάλα ύψη, σε ορόφους πολυκατοικιών, ή σε εξωτερικούς χώρους κτιρίων.

Φορτία που μπορούν να μεταφερθούν δια της ανύψωσης είναι μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

  1. Οικοσκευές, Έπιπλα
  2. Μουσικά όργανα (για παράδειγμα ένα πιάνο)
  3. Ηλιακοί θερμοσίφωνες
  4. Ιατρικά μηχανήματα
  5. Χρηματοκιβώτια
  6. Εξοπλισμός επιχειρήσεων
  7. Συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης
μετακόμιση με ανυψωτικά μηχανήματα θεσσαλονίκη

Ανυψώσεις Θεσσαλονίκη

Πολλοί φοβούνται για το κόστος τον ανυψώσεων και καταφεύγουν στην λύση του κουβαλήματος και της αγγαρείας που πολλές φορές οδηγεί σε τραυματισμούς ή ακόμα και ζημιά στο μεταφερόμενο αντικείμενο.

Τέρμα το κουβάλημα! Εξειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μηχανήματα μπορεί να ανυψώσει τα μεγάλα αντικείμενα σε όποιον όροφο βρίσκεστε, με απόλυτη ασφάλεια!

Με το έμπειρο προσωπικό μας και με τα κατάλληλα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να τοποθετήσουμε τα αντικείμενα ακόμα και σε πολύ στενούς δρόμους με περιορισμένη πρόσβαση.