αποθήκευση οικοσκευών - ηλεκτρικων συσκευων - θεσσαλονικη

αποθήκευση οικοσκευών & ηλεκτρικων συσκευων

Αποθήκευση – Φύλαξη Οικοσκευών

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους παρίσταται η ανάγκη για αποθήκευση οικοσκευών ή και την φύλαξή τους. Όπως αποθήκευση επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, αλλά και πάσης φύσεως αντικείμενα και συσκευές.

Είτε λόγω μετακόμισης ή γιατί φεύγετε σε άλλη πόλη ή ακόμη λόγω έλλειψης χώρου. Η ThessMetafores σας δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης οικοσυσκευών αλλά και αποθήκευσης ογκωδών αντικειμένων, σε σύγχρονους και ασφαλείς αποθηκευτικούς χώρους. Για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες.

Αποθήκευση μικρών αλλά και μεγάλων συσκευών σε ιδιόκτητους χώρους. Όπως πάντα στις πιο οικονομικές τιμές με δωρεάν εκτίμηση κόστους. Η χρονική διάρκεια για την αποθήκευση οικοσκευών εξαρτάται από εσάς. Μπορεί να είναι από 1 ημέρα έως και για όσο χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε.

Αποθήκευση οικοσκευών. Πως γίνεται?

Στην εταιρεία μας προτεραιότητά μας είστε εσείς και η ασφάλεια των αντικειμένων προς αποθήκευση – φύλαξη.

Στους χώρους αποθήκευσης τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές, που κατά συνέπεια εξασφαλίζουν απόλυτη προστασία σε εξοπλισμό και οικοσκευές.

Ωστόσο για να υλοποιηθεί η υπηρεσία αποθήκευση οικοσκευών υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις:

  1. Πρώτα θα πρέπει να γίνει μια καταγραφή των αντικειμένων για αποθήκεση και αν χρειαστεί ξεμοντάρισμα συσκευών.
  2. Θα πρέπει να γίνει σωστό και λεπτομερές αμπαλάρισμα των αντικειμένων, ώστε να μην υπάρχει έκθεση σε υγρασία και σκόνη.
  3. Τέλος θα πρέπει οι οικοσκευές να μεταφερθούν προς αποθήκευση και φύλαξη για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.

Στην ThessMetafores όμως είμαστε δίπλα σας για κάθε δύσκολη στιγμή και σας παρέχουμε ξεχωριστά όλες αυτές τις υπηρεσίες.

αποθήκευση οικοσκευών θεσσαλονίκη thessmetafores

Έξτρα Υπηρεσίες για αποθηκευση οικοσκευων

Απλά κάλεσε μας και άμεσα θα έρθει στον χώρο σου εξειδικευμένο προσωπικό!

Προμηθεύσου από εμάς υλικά συσκευασίας για αμπαλάρισμα και βγες κερδισμένος έως και 50%

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες όλες τις ημέρες τις εβδομάδας, αλλά και τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις αργίες, όλες τις ώρες!

Αποθήκευση συσκευών - οικοσκευών: Τι, Που, Πόσο?

Συνοψίζοντας για την υπηρεσία μας Αποθήκευση συσκευών & οικοσκευών έχουμε:

ΤΙ:

Ενδεικτικά μπορείτε: Αποθήκευση οικοσκευών, όπως έπιπλα, ντουλάπες, βιβλιοθήκες, κρεβάτια. Αποθήκευση ηλεκτρικών συσκευών όπως: Ψυγεία, πλυμτήρια, κουζίνες. Αποθήκευση ογκωδών αντικειμένων όπως: Ντουλάπες εξωτερικού χώρου, τραπεζαρίες, πιάνο

ΠΟΥ:

Οι χώροι αποθήκευσης και φύλαξης των οικοσκευών & αντικειμένων σας είναι οι πλέον κατάλληλοι. Ασφαλείς χώροι αποθήκευσης βάσει ευρωπαϊκών προτύπων με άρτιο σύστημα μηχανοργάνωσης για σωστή ταξινόμηση των αντικειμένων.

ΠΟΣΟ:

Το χρονικό διάστημα για την αποθήκευση συσκευών εξαρτάται από τις δικές σας ανάγκες. Μπορεί να είναι 1 ημέρα αλλά και για όσο θέλετε. Για λόγους όμως αυτονόητους υπάρχει πλαφόν ελάχιστης χρέωσης, ή χρέωση ανά μήνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να βρούμε την ιδανική ολοκληρωμένη λύση για σας, με συνδυασμένες υπηρεσίες, στην οικονομικότερη τιμή.