Φοιτητική Μετακόμιση Θεσσαλονίκη

Στην ThessMetafores διαθέτουμε πολυετή εμπειρία, ειδικό εξοπλισμό, ανυψωτικά μηχανήματα & εξειδικευμένο προσωπικό. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την οργανωμένη, ασφαλή φοιτητική μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη, τους γύρω νομούς & όλη την Ελλάδα.

φοιτητική μετακόμιση θεσσαλονίκη

Φοιτητής & Φοιτητική μετακόμιση

Ήσουν καλός μαθητής! Μπράβο σου. Η νέα σου ζωή θα σου προσφέρει νέες συγκινήσεις, νέες περιπέτειες. Τώρα είσαι φοιτητής. Και σίγουρα ξέρεις ή θα μάθεις, τι θα πει φοιτητική μετακόμιση. Θα κάνεις τουλάχιστον μία, δύο, τρείς…

Η φοιτητική μετακόμιση δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτα από κάθε άλλη μετακόμιση κατοικίας. Ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, οικοσκευές, μικροαντικείμενα και φυσικά βιβλία. Όλοι έχουν την εντύπωση ότι είναι εύκολη υπόθεση. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Στα θετικά της φοιτητικής μετακόμισης είναι ο όγκος των αντικειμένων. Σίγουρα είναι λιγότερα από μια συνηθισμένη οικιακή μετακόμιση. Δεν είναι όμως πιο ελαφριά. Έχεις όμως φίλους, γεμάτους ενέργεια, που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

Είναι όμως προσεκτικοί? Είναι τακτικοί? Θα φροντίσουν τα προσωπικά σου αντικείμενα με την ίδια  προσοχή και αγάπη που θα το ‘κανες εσύ ο ίδιος? Θα τακτοποιήσουν τα πράγματα με οργάνωση και ταχύτητα?

Σε αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα που θα σε απασχολήσουν στην φοιτητική μετακόμιση ερχόμαστε εμείς, η ThessMetafores, η μεγαλύτερη μεταφορική εταιρεία Θεσσαλονίκης. Οι ειδικοί και στις φοιτητικές μετακομίσεις, θα σου δώσουμε τις καλύτερες λύσεις, στις πιο οικονομικές τιμές.

Η αρωγή μας στην Φοιτητική μετακόμιση

Αντιλαμβανόμαστε πάντα τις αντιξοότητες και δυσκολίες της περιόδου που διανύουμε, και στεκόμαστε δίπλα σας, στην φοιτητική μετακόμιση, σαν φίλοι. Διαθέτουμε ειδικά οικονομικά πακέτα για φοιτητές. Προνομιακές τιμές για όλες τις μεταφορές στην Θεσσαλονίκη αλλά και χαμηλό κόστος για κάθε μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη ή σε οποιαδήποτε  πανεπιστημιούπολη στην Ελλάδα.

Η μεταφορική εταιρεία ThessMetafores, με σύγχρονο εξοπλισμό, απαράμιλλη φροντίδα,  οργάνωση και  εξειδικευμένο προσωπικό, θα διεκπεραιώσει την μετακόμιση, άρτια, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να μας καλέσεις στα διαθέσιμα τηλέφωνα ή στα διαθέσιμα στοιχεία επικοινωνίας.

φοιτητικές μετακομίσεις θεσσαλονίκη

ΚΑΙ μην ξεχνάΣ…

Μπορείς να μειώσεις ακόμη περισσότερο το κόστος, από τις ήδη χαμηλές τιμές μετακόμισης, αγοράζοντας υλικά συσκευασίας μετακόμισης από το eshop μας.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΔΩ

Αξιολογήσεις Πελατών μας

Πολύ γρηγοροι και συνεπείς! Μεταφορές μετακομίσεις αντικειμενων με φροντιδα χωρις καμια ζημια!
Συνεχιστε ετσι

μαρκος

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση & γρήγορη μετακόμιση και τον επαγγελματισμό που δείξατε. Κάνουν ο.τι υπόσχονται! Προτείνω ανεπιφύλαχτα 🙂

Μαρία

ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΑΨΟΓΟΙ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ

Κώστας