Λύσιμο δέσιμο θεσσαλονίκη

Λύσιμο δέσιμο θεσσαλονίκη

Άλλη μια υπηρεσία από την ThessMetafores, την εταιρεία των ειδικών στις μεταφορές και μετακομίσεις. Άλλοι το ονομάζουν μοντάρισμα και ξεμοντάρισμα, επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, οικοσκευών. Όπως και να το πείτε η ουσία είναι μία. Οι ειδικοί είμαστε εμείς.

Λύσιμο δέσιμο, ξεμοντάρισμα, συναρμολογήσεις επίπλων όλων των γνωστών εταιρειών. Όπως IKEA, Praktiker, MAKRO αλλά και χειροποίητες κατασκευές.

Λύνουμε, ξεμοντάρουμε και δένουμε, μοντάρουμε:  βιβλιοθήκες, ντουλάπες, κρεβάτια, ντουλάπια, ράφια dexion, γραφεία, έπιπλα γραφείου, έπιπλα καταστημάτων κ.α. Σύνδεση και αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, φωτιστικών, οικοσκευών.

λύσιμο δέσιμο θεσσαλονίκη
λύσιμο δέσιμο θεσσαλονίκη

Συσκευασία υαλικών και ρούχων, πακετάρισμα όλων των αγαπημένων αντικειμένων σας. Με τα καλύτερα και φθηνότερα υλικά συσκευασίας για μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι κατάλληλο για να φέρει σε πέρας και την πιο δύσκολη αποστολή.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα επισκευής και επιδιόρθωσης των επίπλων με χαμηλό κόστος, εφόσον είναι επισκευάσιμα.

Αν χρειάζεστε μεταφορές μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη, αν υπάρχει ανάγκη για μοντάρισμα ξεμοντάρισμα, συναρμολόγηση ή επισκευή, καθώς και μερεμέτια τότε:

Η ThessMetafores είναι η αξιόπιστη λύση. Λειτουργούμε με επαγγελματισμό και συνέπεια και είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Αμπαλάζ επίπλων με φούσκα και χαρτί οντουλέ δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό σε κάθε έπιπλο. Με υλικά συσκευασίας άριστης ποιότητας όπως: χάρτινες ντουλάπες, κούτες, σακούλες.

Το αμπαλάζ γίνετε από εξειδικευμένο συνεργείο. Συσκευασία Αμπαλάζ υαλικών,  επίπλων και όλων των ευαίσθητων αντικειμένων.

Και πάντα δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα του χώρου μετά από κάθε μεταφορά ή μετακόμιση διαθέτοντας ειδικά συνεργεία.

Μια έξτρα υπηρεσία είναι η αποθήκευση οικοσκευών και ηλεκτρικών συσκευών. Εφόσον είναι αναγκαίο, τα αντικείμενά σας μπορούν να αποθηκευτούν και φυλαχθούν σε ασφαλείς χώρους. Για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

λύσιμο δέσιμο επίπλων θεσσαλονίκη