Μερεμέτια μετακόμισης από την ThessMetafores

Πολύ συχνά στις μεταφορές μετακομίσεις εντοπίζονται προβλήματα στον χώρο που αφήνετε ή στον νέο χώρο που πηγαίνετε. Τα γνωστά “μερεμέτια μετακόμισης”. Ακόμα και οι δικές σας οικοσκευές ή αντικείμενα ίσως χρειάζεται να επισκευασθούν για την ασφαλή μεταφορά τους.

Τα προβλήματα μπορεί να είναι ηλεκτρολογικής φύσεως ή υδραυλικά. Μπορεί να αφορούν το μπάνιο την κουζίνα ή το δωμάτιο. Ακόμη και τα έπιπλα ή οι οικοσκευές σας μπορεί να μην βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση και να χρήζουν επισκευής ή επιδιόρθωσης.

Στην ThessMetafores διαθέτουμε εμπειρία και ειδίκευση και σε μερεμέτια μετακόμισης. Συναρμολόγηση επίπλων στην θεσσαλονίκη από γνωστές εταιρείες όπως IKEA, Praktiker κλπ. Επισκευές επίπλων, επιδιορθώσεις οικοσκευών και διάφορα μικρομερεμέτια. Έτσι είστε σίγουροι ότι οι μεταφορές μετακομίσεις στην θεσσαλονίκη θα γίνουν οργανωμένα με ολοκληρωμένες υπηρεσίες 360.

μερεμέτια μετακόμισης θεσσαλονίκη

και μην ξεχνατε…

Κάνοντας χρήση της υπηρεσίας μας “Μερεμέτια” αποκτάτε αυτόματα έκπτωση για την επόμενη αγορά σας από το κατάστημα επίπλων μας MarkatisHome, που βρίσκετε Δημ. Μητροπούλου 36,  Θεσσαλονίκη 54644.

Ενδεικτικά μερεμέτια μετακόμισης