μετακομίσεις θεσσαλονίκη από την thessmetafores

Μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη & όλη την Ελλάδα

μετακομίσεις θεσσαλονίκη

Μετακομίσεις: Οργάνωση και ευελιξία

Σίγουρα έχετε κάνει τουλάχιστον μια μετακόμιση. Γνωρίζετε από πρώτο χέρι το άγχος, τον χρόνο, την οργάνωση που απαιτείται για να ολοκληρωθούν όλα σωστά.

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε την κατάλληλη μεταφορική εταιρία θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται με σωστή σειρά. Η ThessMetafores κατέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό & την εμπειρία, με αποτέλεσμα οι μετακομίσεις να γίνονται με τρόπο ασφαλή και γρήγορο.

Ο επαγγελματίας της εταιρείας ThessMetafores θα έρθει στον χώρο σας  θα καταγράψει τα αντικείμενα, θα μελετήσει  τι υλικά – μηχανήματα θα χρειαστούν, και  θα σας δώσει το τελικό πλάνο & το κόστος για την υπηρεσία μετακόμισης.

Μετακομίσεις: Αφήστε τα όλα πάνω μας

Σε όλες τις μετακομίσεις, η μεταφορά αντικειμένων, επίπλων είναι υπόθεση κουραστική. Σίγουρα χρειάζεται σωστή οργάνωση, προσοχή για την αποφυγή απωλειών ή ζημιών.

Αν δεν μπορείτε να επενδύσετε χρόνο ή δεν διαθέτετε εμπειρία ή και “δυνάμεις”, εμείς αναλαμβάνουμε την συσκευασία όλων των αντικειμένων, ώστε όλα να γίνουν  με ασφαλή τρόπο, χωρίς κούραση για εσάς.

Επιλέγοντας για μεταφορές μετακομίσεις στην θεσσαλονίκη την ThessMetafores εξασφαλίζετε: 100% ασφαλή μετακόμιση, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα διασφαλίζοντας έτσι μετάβαση στο νέο χώρο οργανωμένα και χωρίς άγχος!

μετακομίσεις θεσσαλονίκη thessmetafores

μην ξεχνατε…

Μπορείτε να επωφεληθείτε από το συνολικό κόστος, κάνοντας μόνοι τις συσκευασίες. Προμηθευτείτε επαγγελματικά υλικά συσκευασίας με έκπτωση έως 50% από το κατάστημα μας & μειώστε το κόστος στις μετακομίσεις.

Μετακομίσεις Κατοικίας

Οι μετακομίσεις κατοικίας, είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση μετακόμισης. Αν είναι και η πρώτη σας φορά, ίσως τρομάξετε!

Η ThessMetafores σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί εύκολα, ευχάριστα, οργανωμένα και με ασφάλεια.

Δημιουργούμε το πλάνο μετακόμισης συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους.

  • Όγκος των αντικειμένων
  • Χρόνος αποσυναρμολόγησης, αμπαλαρίσματος
  • Πολυπλοκότητα μεταφοράς στον νέο χώρο
  • Συναρμολόγηση μοντάρισμα των οικοσκευών.

Εσείς γνωρίζετε από την αρχή το συνολικό κόστος μετακόμισης και τον χρόνο μετεγκατάστασης. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Οι ειδικοί!

Μετακομίσεις Εταιρειών

Οι μετακομίσεις εταιρειών, είναι άλλη μια συνήθης περίπτωση μετακόμισης. Στην μετακόμιση της εταιρείας η αρωγή της μεταφορικής επιβάλλεται.

Η ThessMetafores σας παρέχει ολοκληρωμένη υπηρεσία μετακόμισης και εγγυάται οτι θα ολοκληρωθεί οργανωμένα, γρήγορα με ασφάλεια, λαμβάνοντας υπόψιν:

  • Τον όγκο και ευαισθησία των αντικειμένων
  • Χρόνο αποσυναρμολόγησης, αμπαλαρίσματος
  • Πολυπλοκότητα μεταφοράς στον νέο χώρο
  • Συναρμολόγηση μοντάρισμα των οικοσκευών.

Εσείς γνωρίζετε από την αρχή το συνολικό κόστος μετακόμισης και τον χρόνο μετεγκατάστασης. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Οι ειδικοί!

Μετακομίσεις: Άριστη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές

Υπάρχουν πολλές μεταβλητές που επηρεάζουν το συνολικό κόστος στις μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη. Ο όγκος των οικοσκευών, τυχόν εύθραυστες συσκευές ή εξειδικευμένα αντικείμενα. Όπως έργα τέχνης ή μουσικά όργανα (π.χ. πιάνο) που απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείριση.

Στην ThessMetafores συζητάμε όλες τις πτυχές, για να διασφαλίσουμε και να έχουμε πλήρη εικόνα για το τι χρειάζεστε. Έτσι σας παρέχουμε ολοκληρωμένο πλάνο μετεγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας που κυρίως ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Σε κάθε περίπτωση εσείς γνωρίζετε εξαρχής το τελικό κόστος της μετακόμισης στην θεσσαλονίκη.

Ολοκληρωμένες λύσεις στις μετακομίσεις

Η Thessmetafores με έδρα την Θεσσαλονίκη, είμαστε ειδικοί στις μετακομίσεις. Λειτουργούμε όλα αυτά τα χρόνια με κύριο γνώμονα την άμεση, αξιόπιστη εξυπηρέτηση σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες, ολοκληρωμένες λύσεις στις μετακομίσεις όπως μπορείτε να δείτε ενδεικτικά στον πίνακα.

► Σύνδεση / Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών

► Συναρμολόγηση / Αποσυναρμολόγηση επίπλων

► Συσκευασία / αμπαλάζ όλων των οικοσκευών

► Συσκευασία μικροαντικειμένων (βιβλία, ρούχα, υαλικά κλπ)

► Μεταφορά των αντικειμένων στον νέο σας χώρο

► Πλήρης επανατοποθέτηση επίπλων ή ηλεκτρικών συσκευών

Μετακομίσεις φοιτητών στην Θεσσαλονίκη

Οι πιο συχνές μετακομίσεις σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη, γίνονται από φοιτητές. Η φοιτητική μετακόμιση παρόλο που φαίνεται εύκολη, πιστέψτε μας, δεν είναι. Κάθε φοιτητικό σπίτι περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις οικοσκευές. Έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, εύθραυστα αντικείμενα…

Η μεταφορική εταιρεία ThessMetafores, έχει εμπειρία δεκαετιών. Δίνει λύσεις για να διεκπεραιωθεί σωστά, λειτουργικά η φοιτητική μετακόμιση στη θεσσαλονίκη & όλες τις πανεπιστημιου-πόλεις. Με υπερσύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, ειδικά φορτηγά, γερανούς, που κρίνονται συνήθως απαραίτητα.

Σε κάθε φοιτητική μετακόμιση θεσσαλονίκη, η εταιρεία μας προσφέρει μοναδικές προνομιακές τιμές. Εάν λοιπόν είστε φοιτητές, ζητήστε τη βοήθεια της εταιρείας μας, και κερδίστε τα μοναδικά φοιτητικά προνόμια που προσφέρουμε.

φοιτητική μετακόμιση θεσσαλονίκη