μικρομεταφορές θεσσαλονίκη από την thessmetafores

Μικρομεταφορές Θεσσαλονίκη & σε όλη την Ελλάδα

μεταφορές θεσσαλονίκη μικρομεταφορές

Μικρομεταφορές Θεσσαλονίκη
Σωστή επιλογή και προετοιμασία

Η διαδικασία των μικρομεταφορών, προκαλούν άγχος και συναισθηματισμούς. Και μόνο σαν σκέψη, φαντάζει ως μια διαδικασία περίπλοκη και χαοτική.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η εύρεση της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας. Μια μεταφορική που διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και εμπειρία μπορεί να μεταφέρει τα πράγματα σας με ασφάλεια χωρίς φθορές και απώλειες.

Η σωστή οργάνωση μιας μεταφοράς είναι βασικό στοιχείο για την αποφυγή ατυχημάτων και εκπλήξεων.

Το πακετάρισμα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία πρέπει να γίνει με προσοχή ώστε να αποφύγετε τη φθορά ή την απώλεια αντικειμένων.

Η μεταφορική εταιρία που θα επιλέξετε μπορεί να αναλάβει το πακετάρισμα των προσωπικών σας αντικειμένων και να σας απαλλάξει από το άγχος.

Μεταφορές θεσσαλονίκη:
Οι ειδικοί κάνουν τα δύσκολα… εύκολα!

Οι μεταφορές αποτελούν μία από τις βασικές μας δραστηριότητες. Με τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, καθώς και με το έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, για μεταφορές θεσσαλονίκη κάθε είδους και δυσκολίας.

Η μεταφορική εταιρεία ThessMetafores αποτελεί την πιό αξιόπιστη λύση για όλες τις μεταφορές μετακομίσεις. Είτε πρόκειται για οικίες ή εταιρείες, για άδειασμα χώρων ή για μεταφορά οικοσυσκευών, εξειδικευμένες μεταφορές ακόμη και μικρομεταφορές αντικειμένων και αγαθών.

μεταφορές μικρομεταφορές θεσσαλονίκη

Και μην ξεχνάτε…

Οι έμπειροι επαγγελματίες ξεκινούν στην ώρα τους. Δεν έχουν κανένα συναισθηματικό δέσιμο με τα αντικείμενα του σπιτιού σου και απλά κάνουν τη δουλειά τους. Αποσυναρμολογούν, πακετάρουν, φορτώνουν, μεταφέρουν, συναρμολογούν, φεύγουν.

Έξτρα Υπηρεσίες ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΩΝ

Αναλαμβάνουμε την απομάκρυνση τους από τον χώρο σου!

Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μικρομεταφορές τα Σαββατοκύριακα ακόμη και τις αργίες, όλες τις ώρες!

Τι μπορείτε να μεταφέρετε με 50€

Αυτές είναι οι τιμές για μεταφορές μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη. Τώρα πλέον μπορείτε να υπολογίσετε πόσο θα σας κοστίσει μία μεταφορά στην Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που η απόσταση είναι μεγαλύτερη των 5 χιλιομέτρων υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ ανά χιλιόμετρο.

Η προσφορά ισχύει για παραλαβή – παράδοση από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο ή σε μερικές περιπτώσεις από ισόγειο σε ισόγειο. Για μεταφορά σε ορόφους ενδέχεται να υπάρξει μικρή επιβάρυνση.

Τιμοκατάλογος μεταφορών – μικρομεταφορών

Αντικείμενα Απόσταση Κόστος
πλυντήριο έως 5 χιλιόμετρα 50€
ψυγείο έως 5 χιλιόμετρα 50€
κουζίνα έως 5 χιλιόμετρα 50€
πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα έως 5 χιλιόμετρα 70€
πολυθρόνα έως 5 χιλιόμετρα 50€
καναπές διθέσιος έως 5 χιλιόμετρα 50€
καναπές τριθέσιος έως 5 χιλιόμετρα 50€
πολυθρόνα,
καναπές διθέσιος,
καναπές τριθέσιος
έως 5 χιλιόμετρα 85€