Συσκευασία Αμπαλάζ

συσκευασία αμπαλάζ θεσσαλονίκη
συσκευασία αμπαλάζ θεσσαλονίκη

Συσκευασία αμπαλάζ Θεσσαλονίκη

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει σωστά και με ασφάλεια η συσκευασία αμπαλάζ των αντικειμένων είναι το έμπειρο προσωπικό. Καθώς επίσης και η ποιότητα των υλικών συσκευασίας. Μπρείτε να δείτε τα υλικά συσκευασίας μετακόμισης που χρησιμοποιούμε.

Πρώτο μας μέλημα είναι να συσκευάζουμε τα αντικείμενα ώστε να είναι πλήρως προστατευμένα απο φθορές, υγρασία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί τους. Συσκευάζουμε αμπαλάρουμε τα αντικείμενά σας (είτε πρόκειται για οικιακό εξοπλισμό, είτε για επαγγελματικό εξοπλισμό) με ιδιαίτερη προσοχή και ίσως με το ίδιο ενδιαφέρον και τη φροντίδα που θα το κάνατε κι εσείς. Σε αυτά προσθέτουμε τον επαγγελματισμό μας και τα ιδανικά υλικά γι’ αυτή τη δουλειά.

Το προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία με τη συσκευασία οικοσκευών αλλά και μεγάλων αντικειμένων όπως πιάνα, ιατρικά μηχανήματα, φωτοτυπικά. Μάλιστα σας προτρέπουμε να μας πληρώσετε ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ της μετακόμισης – μεταφοράς και αφού γίνει το ξεπακετάρισμα παρουσία σας. Εαν εντοπίσετε την παραμικρή φθορά στην οικοσκευή σας την ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.

Περιληπτικά η υπηρεσία για την συσκευασία αμπαλάζ οικοσκευών στην  Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει:

Αποσυναρμολόγηση επίπλων και συσκευασία αυτών.
Σύνδεση – αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών.
Συσκευασία με κατάλληλα υλικά συσκευασίας μικροαντικειμένων (βιβλία, κάδρα, υαλικά, είδη κουζίνας, κ.λ.π).
Συσκευασία κρεμαστών ρούχων σε ειδικές μετακινούμενες ντουλάπες.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6955.566178, ώστε να αξιολογήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να λάβετε οικονομική προσφορά για την συσκευασία των οικοσκευών σας και την ασφαλή μετακόμιση.