Αποκομιδή παλαιών επίπλων & συσκευών

Αποκομιδή παλαιών επίπλων και αποκομιδή συσκευών είναι μια υπηρεσία κατά παραγγελία. Σας απαλλάσσουμε από παλιά έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές ή ακόμα και από άχρηστα, ανεπιθύμητα αντικείμενα. Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με τον κατάλληλο εξοπλισμό αναλαμβάνει την “βρώμικη” δουλειά για εσάς. Αξιόπιστες υπηρεσίες με ταχύτητα, συνέπεια και κυρίως ασφάλεια.

Αποκομιδή επίπλων & συσκευών

Στην ThessMetafores λειτουργούμε πελατοκεντρικά. Προσπαθούμε πάντα με επαγγελματισμό και ταχύτητα να φέρουμε εις πέρας κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.Φροντίζουμε για κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσφέρουμε λύσεις, τηρούμε απόλυτα το χρονοδιάγραμμα. Εννοείτε πάντα με άριστα αποτελέσματα, γρήγορα και κυρίως με σεβασμό στο περιβάλλον.

Θέλετε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα; Μπορούμε τάχιστα καθώς επίσης και με τις πιό οικονομικές τιμές στην αγορά να σας δώσουμε λύσεις. Γιατί για εμάς η αποκομιδή παλαιών επίπλων, η περισυλλογή ακόμα και η απομάκρυνση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών είναι παιχνίδι!


Είμαστε ειδικοί στην αποκομιδή επίπλων και συσκευών!

αποκομιδή παλαιών επίπλων θεσσαλονίκη
περισσυλογή επίπλων αντικειμένων

Απόσυρση – Απομάκρυνση επίπλων & συσκευών

Απόσυρση και κατά συνέπεια απομάκρυνση παλαιών επίπλων όπως επίσης ηλεκτρικές συσκευές αλλά και βέβαια πάσης φύσεως ογκώδη αντικείμενα.

Περισυλλογή παλαιών επίπλων από ιδιώτες και εταιρείες. Απαλλαγείτε για πάντα από άχρηστα βαριά αντικείμενα μεγάλου όγκου. Έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές με την υπηρεσία απόσυρση περισυλλογή επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών.

Με μικρό κόστος, η εταιρία μας αναλαμβάνει οργανωμένα και με ασφάλεια την διευθέτηση του χώρου σας από περιττά αντικείμενα. Άρα σε ελάχιστο χρόνο, και επιπλέον τηρώντας όλους τους κανονισμούς, κάνουμε περισυλλογή αντικειμένων & άδειασμα χώρων από έπιπλα, ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές συσκευές.

Με την ThessMetafores το αποτέλεσμα είναι σίγουρο. Με ένα τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας!